Обосновани Футболни Прогнози

Ред Бул Залцбург - Щурм Грац

28 Април 2024 - 18:00
Ред Бул Залцбург
Щурм Грац
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
 

Като днешна прогноза ще обърна внимание на футболната среща между футболните тимове на Ред Бул Залцбург и Щурм Грац от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Австрия в Група за Титлата.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Ред Бул Залцбург

Играчите на Ред Бул Залцбург са на второ място в таблицата с общ сбор от 35 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача имат положителна голова разлика 15-11. На домашна сцена тимът има 3 двубоя до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, вкарал е 10 гола във вратата на съперниците си и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Група за Титлата съставът на Булс има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 15-11.

Щурм Грац

Тимът на гостите от Щурм Грац е първи в таблицата с актив от 38 точки, след 5 победи и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 6 двубоя има положителна голова разлика 12-3. При гостуванията си отборът е играл 3 двубоя, в които е записал 3 последователни победи, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Черните има на сметката си 5 победи и една загуба, като са вкарали 12 гола и са допуснали 3 гола.

Ред Бул Залцбург - Щурм Грац - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Булс е спечелил 4 успеха, а отбора на Щурм Грац е записал една победа, при обща голова разлика 7-3. В последните 2 срещи у дома с отбора на Черните, футболистите на Ред Бул Залцбург са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Ред Бул Залцбург има поражение в последния си мач в първенството, а у дома постигна успех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Щурм Грац е с 4 успеха в Австрия, а като гост е в серия от 3 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.