Обосновани Футболни Прогнози

Роял АМ - Кейптаун Спърс

7 Май 2024 - 20:30
Роял АМ
Кейптаун Спърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
 

Прогнозата днес е за срещата от 27-ия кръг на футболния сезон в Южна Африка в турнира Висша Лига между футболните състави на Роял АМ и Кейптаун Спърс.

Ето и информацията за предстоящия сблъсък:

Роял АМ

Домакините от Роял АМ са на 14-то място в класирането с актив от 29 точки, натрупани след 8 победи, 5 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 двубоя са вкарали 22 гола и са инкасирали 38 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът на Роял АМ е изиграл 12 срещи досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-13.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Роял АМ имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 4 попадения и са допуснали 14 попадения.

Кейптаун Спърс

Гостуващият състав на Кейптаун Спърс заема 16-то място във временното подреждане с общ актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача има отрицателна голова разлика 19-42. Далеч от дома тимът е играл 12 срещи досега, в които е записал 3 равенства и 9 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е получил 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Кейптаун Спърс имат записани една победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 6 гола.

Роял АМ - Кейптаун Спърс - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, Роял АМ е спечелил 2 победи, а отбора на Кейптаун Спърс има спечелени 3 победи, при обща голова разлика 4-8. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Кейптаун Спърс, Домакините от Роял АМ имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Роял АМ е с 2 последователни поражения в Южна Африка, а на своя стадион е с 2 загуби.

Съставът на гостите от Кейптаун Спърс допусна загуба в последната си среща в шампионата на Южна Африка, а при гостуванията си е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.